Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΣΚΑΤΗΣ





Επίσκεψη στο Δημαρχείο Δεσκάτης πραγματοποίησε το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας της Β΄ τάξης του ΕΠΑΛ Δεσκάτης την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εργαστηριακής διδασκαλίας του μαθήματος «Σύγχρονο Περιβάλλον Γραφείου» με την καθοδήγηση της οικονομολόγου εκπ/κου, κ. Δέσποινας Κρομμύδα.
Σκοπός της  επίσκεψης ήταν, οι μαθητές που φοιτούν στην ειδικότητα Υπαλλήλου Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών να αντιληφθούν στην πράξη θέματα που έχουν ήδη διδαχθεί θεωρητικά, όπως το ρόλο των αρχείων, την τήρηση, την ταξινόμηση και ταξιθέτησή τους, την τήρηση γενικών κανόνων αρχειοθέτησης καθώς και την διακίνηση εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας.  Οι μαθητές, με την ευγενική  βοήθεια των αρμόδιων στελεχών του Δήμου, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις  διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν διοικητικές εργασίες  που θα κληθούν στο μέλλον να διεκπεραιώσουν ως απόφοιτοι της ειδικότητας.  

                Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Δεσκάτης για τη φιλοξενία του και τη διάθεσή του να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της εκπαιδευτικής διαδικασίας του σχολείου μας.