Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Συγχαρητήρια από τη Σύμβουλο Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης και Προέδρου της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών, κ. Βαΐα Ε. Αγγέλη, στις μαθήτριες και τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης για την επιτυχία τους στον τελικό του διαγωνισμού Young Business Talents 2016-2017.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
------
ΓΡΑΦΕΙΟ
ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
Π.Ε.  ΓΡΕΒΕΝΩΝ & ΚΟΖΑΝΗΣ
Tέρμα K. Tαλιαδούρη, Διοικ/τήριο Γρεβενών, 51 100, Γρεβενά
Email   : ssdgrev@gmail.com
                    vana.angeli@gmail.com
Τηλ.    : 2462353135
Κιν.:     6973656239


Γρεβενά, 28-04-2017
Αρ. Πρωτ.:   44

Προς : τη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Δεσκάτης

Κοινοποίηση
1. Εκπ/κό κλ. ΠΕ09 κα Δέσποινα Κρομμύδα

2. Προϊστάμενο Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/θμιας Εκπ/σης  κο  Α. Παλαμά





ΘΕΜΑ:  «Έκφραση συγχαρητηρίων»

        

Κυρία Διευθύντρια,

 

με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα τη σημαντική διάκριση ομάδας μαθητών και μαθητριών του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΕΠΑΛ Δεσκάτης (με την ονομασία BANGDABANK),  και της εποπτεύουσας καθηγήτριας  ΠΕ09 κυρίας Δέσποινας Κρομμύδα στον εθνικό τελικό του διεθνούς διαγωνισμού Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας «Young Business Talents 2016-2017» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου 2017 στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Pierce στην Αθήνα.  
Σε καιρούς που η χώρα μας χειμάζεται από παρατεταμένη οικονομική κρίση είναι ελπιδοφόρο νέοι και νέες που κατοικούν σε περιοχή με υψηλότατο δείκτη ανεργίας να οραματίζονται, να σχεδιάζουν, να προτείνουν και να διακρίνονται καταστρώνοντας τα δικά τους επιχειρηματικά σχέδια για  την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing, τις Πωλήσεις, και το Ανθρώπινο Δυναμικό της επιχείρησής τους. Σε εκπαιδευτικό επίπεδο, η συμμετοχή του ΕΠΑΛ Δεσκάτης δια δεύτερη χρονιά στον Διαγωνισμό Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας «Young Business Talents» αναδεικνύει τον εκπαιδευτικό προσανατολισμό του σχολείου και των εκπαιδευτικών του στη Βιωματική μάθηση και στις καινοτόμες Δράσεις.

Από τη θέση της Συμβούλου Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης και της Προέδρου της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Β/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στις μαθήτριες και τους μαθητές, τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τη σπουδαία διάκρισή τους, στην αγαπητή συνάδελφο για την καρποφόρα φιλοπονία της και στη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων για το παιδαγωγικό κλίμα που ευνοεί την ενθάρρυνση παρόμοιων δράσεων.

                        Η Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης, Σχολική Φιλολόγων

                                  Π.Ε. Γρεβενών Κοζάνης (έδρα: Γρεβενά)
                                                            Βαΐα Ε. Αγγέλη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ