Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στo 1o ΕΠΑΛ Δεσκάτης το 1ο πανελλήνιο βραβείο «Καλύτερης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας» σε επίπεδο Λυκείων


Ο σύλλογος καθηγητών και ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου μας:
1. Δαχλύθρα Παναγιώτη
2. Ζιάγκλιαβο Μιχαήλ
3. Λαγιόκαπα Ευριπίδη
4.ΛούλιΕσμεράλντα
5.Λούλι Εσμερίλντα
6. Οβτσίνικοβ Ολεξάντρ               7. Σωτήρη Κων/νο


οι οποίοι απέσπασαν το 1ο βραβείο καλύτερης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Λυκείου, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» κατά την τελετή απονομής των βραβείων του ετήσιου διαγωνισμού μαθητικών εφημερίδων. Οι μαθητές μας, στα πλαίσια του μαθήματος «Ειδική Θεματική Δραστηριότητα» της Β΄Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων κατά το σχολικό έτος 2012-13, με θέμα «Ηλεκτρονική Εφημερίδα» καικατόπιν της καθοδήγησης των υπευθύνων διδασκόντων κ. Αλέτρα Νικολάου και κ. Σαγρή Μαρίας καθώς και του τέως Διευθυντή, κ. Παπατσάνη Αθανάσιου,δημιούργησαν την εφημερίδα «Επαλέκτωρ», με την οποία συμμετείχαν στον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων που διοργάνωσε η εφημερίδα  «ΤΑ ΝΕΑ».
Η διάκρισή αυτή καταδεικνύει πως  οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης έχουν κριτική σκέψη, πλούσιες ιδέες και δημοσιογραφικό δαιμόνιο. Δικαίως στο διαγωνισμό κατατάχτηκαν στην 1η  θέση των μαθητών-δημοσιογράφων.
Θερμά συγχαρητήρια!
Με ευχές για καλή συνέχεια,
ο σύλλογος καθηγητών και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης