Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πρόκριση του μαθητή μας Γιάννη Βάσσου, στη Γυμνασιάδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF)] !



       Στις 10 και 11 Μαΐου 2016 διεξήχθησαν οι 59οι  Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Μαθητών-Μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, σχολικού έτους 2015-2016, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.
Θερμά συγχαρητήρια  στο μαθητή Βάσσο Ιωάννη του Αθανασίου της Β΄ τάξης του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης, για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στη γενική κατάταξη και της τέταρτης θέσης στην Πανελλήνια κατάταξη [που τον οδήγησε στην πρόκριση στη Γυμνασιάδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF)], στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, με επίδοση 14,67 μέτρα.
      Από 11 έως 18 Ιουλίου 2016, θα διεξαχθεί στην πόλη  Τραπεζούντα της Τουρκίας, η Γυμνασιάδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού (ISF).
Προκρίθηκαν 17 μαθητές Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. απ’ όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και ο μαθητής του  σχολείου μας (1ο ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης ) Βάσσος Ιωάννης.
Ο Σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης και ο προπονητής του,  κ. Ρουκάς Λάμπρος, είμαστε περήφανοι για την επίδοσή του, το αγωνιστικό του πνεύμα, το ήθος του και την ευγενή άμιλλα που τον διακρίνει.

Ευχόμαστε στο Γιάννη να γυρίσει  «χρυσός» από την Τραπεζούντα, να έχει πάντα πρωτιές και επιτυχίες!