Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Επίσκεψη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης








                Την Τετάρτη, 11-3-2015, επισκέφτηκαν το ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης ο κ. Μπίσμπας Αντώνης, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Κοζάνης- Mαθηματικός-Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης και η κ. Παπαχριστοπούλου Ελένη, Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Προσανατολισμού.
            Ενημέρωσαν, σε κοινή συνάντηση με θέμα: «Γιατί Σπουδές στον Τόπο μου», μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για θέματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, κτιριακής και υλικοτεχνικής υποδομής του ΤΕΙ, σίτισης και στέγασης των φοιτητών, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, εργασιακών δικαιωμάτων και επαγγελματικής αποκατάστασης. Διανεμήθηκε σε κάθε μαθητή φάκελος με πληροφοριακό υλικό από το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς διατύπωσαν ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία των επιμέρους Σχολών του ΤΕΙ καθώς και για τις ευκαιρίες διασύνδεσης των σπουδών με την αγορά εργασίας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης και η Διευθύντρια ευχαριστούν το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και την εκπαιδευτικό του σχολείου μας, κ. Κούστα Αναστασία, που επιμελήθηκε τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής εκδήλωσης.