Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 - ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΣΟΥ


Α΄ΦΑΣΗ
Με επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Α΄ Φάση, σχολικού έτους 2016-2017.
Για τα σχολεία της Π.Ε. Γρεβενών πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 21 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Δεσκάτης, από τις 10:30΄ έως τις 13:00΄μ.μ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στους αγώνες αλλά ιδιαίτερα στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης, όχι μόνο για τη συμμετοχή τους αλλά και για τις σημαντικές διακρίσεις τους.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν και παρέλαβαν τα μετάλλιά τους είναι:
           
1.        Βάσσος Ιωάννης της Γ΄ τάξης, χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία,  περνάει απευθείας στη Β΄ φάση των αγώνων λόγω της εξαιρετικής επίδοσής του στη Γυμνασιάδα στην Τουρκία την προηγούμενη χρονιά, 14,64μ., χωρίς να αγωνιστεί, εξαιτίας τραυματισμού.
2.        Ντάβαρος Νικόλαος της Γ΄ τάξης, χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα, με     επίδοση    24΄΄.31΄, και προκρίνεται στη Β΄ φάση των αγώνων.
3.         Μπλάντας Παρασκευάς της Β΄ τάξης, αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα, με επίδοση 13΄΄.06΄.
4.       Παπαδοπούλου Χρυσάνθη  της Β΄ τάξης, αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα, με επίδοση 71΄΄.32΄.
5.       Σπανού Χρυσούλα της Α΄ τάξης, αργυρό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος, με επίδοση 3,67μ.
6.       Κρίκος Γεώργιος της Γ΄ τάξης, χάλκινο μετάλλιο στα 400μέτρα, με επίδοση 1΄.10΄΄.48΄.
7.       Ντόνας Σοφοκλής της Β΄ τάξης, χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία, με επίδοση 9 μέτρα.





 Β΄ ΦΑΣΗ
       Στις 4 Απριλίου 2017 διεξήχθη η Β΄ Φάση των  Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων  σχολικού έτους 2016-2017, στο στάδιο του Άργους Ορεστικού της Καστοριάς (4ος  όμιλος).
Από το Επαγγελματικό Λύκειο Δεσκάτης αγωνίστηκαν οι δύο μαθητές που προκρίθηκαν στη Β΄ φάση των αγώνων, ο Βάσσος Ιωάννης στη σφαιροβολία και ο Ντάβαρος Νικόλαος στα 200μ.
1η Θέση: Βάσσος Ιωάννης, με επίδοση 15…  ο οποίος προκρίνεται στη Γ΄Φάση.
4η Θέση:  Ντάβαρος Νικόλαος με επίδοση 25’’10΄


Γ΄ ΦΑΣΗ
Στη Γ΄ τελική Φάση των 60ων  Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων κλασσικού αθλητισμού Μαθητών-Μαθητριών Ελλάδας-Κύπρου σχολικού έτους 2016-2017.
Προκρίνεται ο Βάσσος Ιωάννης της Γ΄ τάξης στην 3η  Θέση.
Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στις 3 και 4 Μαϊου 2017.
Ο Βάσσος Ιωάννης με το ήθος και την αγωνιστικότητα που τον διακρίνει, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στη σφαιροβολία αγοριών με εξαιρετική επίδοση 15.64 μέτρα, κάνοντας περήφανους, τον προπονητή του και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Λάμπρο Ρουκά, τους γονείς του, τους συμμαθητές του, το σύλλογο διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης, αλλά και όλους τους συμπατριώτες του.
Γιάννη, οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε συγχαίρουν θερμά για τη σπουδαία νίκη που κατέκτησες, με καθημερινό κόπο, συνέπεια, αδιάκοπη προσπάθεια και ευγενή άμιλλα και σου εύχονται πάντα νίκες και επιτυχίες στη ζωή σου.

Οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται πάντα επιτυχίες σε όλους τους μαθητές  που συμμετείχαν στους αγώνες και με ήθος και αγωνιστικότητα εκπροσωπούν το σχολείο μας!