Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Η ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ» ΤΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΕΙΟ 1ο ΕΠΑ.Λ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ

 

Το  Μανουσάκειο 1ο ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης, ο Διευθυντής, κ. Καραγιάννης Δημήτριος και η κα Ταραμάνη Λαζαρία (ΠΕ02 Φιλόλογος) διοργάνωσαν διαδικτυακή εορταστική δράση με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

          Με μεγάλη χαρά οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας , την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, συμμετείχαν στη διαδικτυακή εορταστική δράση σχετική με το Βιβλίο που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

http://www.kozlib.gr/kozlib_new/



Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής συναντήθηκαν διαδικτυακά η φιλόλογος του σχολείου μας, η κα Ταραμάνη Λαζαρία, με τον Υπεύθυνο Βιβλιοθηκάριο, κ. Μυλωνά Δημήτρη, ο οποίος τους ξενάγησε στη βιβλιοθήκη μέσα από τρισδιάστατη εφαρμογή, μιλώντας τους ταυτόχρονα για την ιστορία της και τις πλούσιες συλλογές, τα σπάνια χειρόγραφα, τη Χάρτα του Ρήγα Φεραίου,  για την αξία του βιβλίου γενικά. Οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα, ταξιδεύοντας στο χώρο και στο χρόνο, μέσα από το βιβλίο

Το Μανουσάκειο 1ο  ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης και η κα Ταραμάνη Λαζαρία ευχαριστούν θερμά τον κ. Μυλωνά Δημήτρη και την Προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης, κα Ιωάννα Στεργιοπούλου, για την εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούμε και τον καθηγητή του σχολείου μας, κ. Πέτρο Πολυχρονίδη, για την υποστήριξη και συμμετοχή,

Ευελπιστούμε και σε μια επόμενη, μελλοντική συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η οποία βρίσκεται στο πλευρό εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων.